Skippa stressen!


Gick upp sent idag. Vaknade först 06.45 av ren vana, men lyckades efter mycket om och men somna om. Sen blev det en mysmorgon i sängen med frukost och nyhetsmorgon och lite kramar ; )

Körde ett cardiopass på gymmet, 40 minuter på löpbandet. Jag sprang inte, mina ben är på tok för möra för det efter torsdagens benpass. Men det blev riktigt snabb gång på lutning 6, så tufft var det. Svetten rann som vatten.

Har städat och pysslat lite hemma, nu är det skinande rent och det doftar underbart av citronrengöring. Jag har bytt gardiner i köket, och duk på bordet. Snart är det dags att börja med maten, tror att Fredrik och Yasmina kommer runt 18.30. Vi ska äta oxfile, med ugnsgrönsaker och grönpepparsås. Till förrätt blir det lite toast och till dessert Eriks special Omali, med nötter, kokos, russin och massa gott.


Stressar som vanligt upp mig när jag har massa saker att göra. Det är artiklar att skriva, böcker att läsa ut, räkningar att betala, samtal att ringa, mat som ska handlas och lagas, det ska tvättas, städas och på toppen av det ska man ju se fin ut också. Ibland är mina helger mer jobbiga är sköna.
Vi har nästa alltid besök av folk och det blir liksom inte så mycket egentid för mig och Erik. Inget fel med det, vi gillar att socialisera. Men ibland känner jag bara att alla måsten tar bort glädjen från det man borde njuta av.
Imorse hade jag hade en lång lista på saker att göra. Sen skulle jag hinna träna, och så kom Emma och Nils förbi på en kaffe. Som vanligt rycker min kloka sambo in och säger åt mig att ta det lugnt. Idag är det lördag, skit i allt pappersarbete och ta det imorgon istället. Och det gör väl inget om vi faktiskt pysslar med maten när gästerna har kommit. Allt måste ju inte vara klart på sekunden. Det är ju rätt mysigt att umgås i köket.

Erik tar ned mig på jorden, och det älskar jag honom för. Istället för att tycka att det är jobbigt, så har jag lyckats njuta av dagen.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0