Kärlek, sol, hav och lycka!



En blek liten flicka, och en solbränd pojke.

Dammit! Måste lägga ett litet krut på brännan nu : )


In Dubai

Sitter på terassen och solar lite. Vinden blåser, det är damm i luften, byggarbetarna slår och hamrar för fullt. Dubai är en stad i förvandling. Dubai är kontrasternas stad. Vackert blandas med fult, nytt med gammalt. Jag får en känsla av att det autentiska inte är det som är viktigast, när shejken bygger upp sitt land.

Dubai är annorlunda. Jag vet inte vilket annat ord jag ska använda.

Bilder och mer detaljer återkommer jag med. Ikväll ser det ut som att jag ska prova på belly-dancing. Spännande! Fram tills dess blir det lite mer sol, och kanske lite shopping.



Growing up

Segt med uppdateringar, har varken lust eller inspiration. Jag brukar ofta klämma ur mig nåt, men icke. Jag längtar bort, känner pirr och förväntan inför semestern. Och i skolan är det fullt upp, och då menar jag verkligen fullt upp. Tidningsproduktion är ingen lätt match, man får trolla med knäna ibland. På fredag, ungefär precis när jag sätter mig på planet till Dubai, så kommer vår tidning ut på nätet. På enytt.com ska ni gå in, och förundras över att ett gäng med studenter kan trassla ihop nåt så duktigt, i lilla kommunen Ekerö.

Annars då. Jag läser, promenerar och pratar. Mycket prat den här veckan. Om människor, beteenden, tankar, känslor. Att gå på folkhögskola har verkligen sin charm. man är aldrig ensam, det finns alltid någon att prata med. Framförallt finns det alltid nån att prata om. In en liten klass med många personligheter blir det lätt dispyter. Och av någon anledning känns det väldigt skönt att kunna sitta vid köksbordet om kvällarna och dissekera, analysera, vad som egentligen pågår. I klassen, i världen, i sig själv.

Ja, folkhögskola, det är förbannat utvecklande, helt enkelt. Ju mer jag tänker på det, ju mer inser jag att jag förändras, växer. Fortare och mer intensivt än jag gjort på en herrans massa år. Kunskapen, gemenskapen, bråken, tempot, människorna, de etiska frågorna. Vi går in på djupet.

Snart lämnar jag livet här för 10 dagars sol.
Peace!




Myspys på fredagskvällen



Den här lilla flickan heter Lovisa, och jag är så förtjust i henne att klockorna ringer.
Vi åt middag med Fredrik och Åsa igår, supermysigt. Lite räktoast och hummer, sen en riktigt god köttfärspaj.
Bilderna ovan är från när Lovisa var ganska nyfödd, jag var väldigt blond...





Jag hade svart klänning och turkosa strumpbyxor.

Erik hade två vovvar i famnen, Vera och Sixten.



Jag hade en bebis i famnen, fina Lovisa.









Janne Josefsson är ett skämt

Jag är så upprörd att jag har svårt att sitta still.

Såg ni Debatt ikväll?

Janne Josefsson måste verkligen tas in på ett seriöst samtal med sin chef. Vad får, och får man inte göra egentligen, om man ska få kalla sig seriös journalist? Inte nog med att han är partisk, vilket känns sådär, för en debattledare. Han är också en riktig clown, som tar till nedvärderande och förnedrande tekniker mot sina debattgäster. Det är ett jäkla skämt att få bete sig som han gör.

Janne Josefsson har hängt i periferin ett tag, jag har inte orkat följa honom, då jag tycker att han är för hård och ”gåpåig”. Men en gång i tiden, så stod han för något jag tyckte var bra. Stå upp för din sak, våga säga ifrån, och våga stå på de svagas sida. Det är något av ett kännetecken för honom. Mannen som vågar. Men jag tror att det har stigit honom åt huvudet.

I kvällens program, som först debatterade Liza Marklunds bok ”Gömda”, och den eventuella bristen på trovärdighet som finns i romanen, så tar Josefsson tydligt parti med en sida. När han med en öm och snäll röst frågar ”mannen med de svarta ögonen”, den misshandlande maken, som faktiskt är på plats live hur han mår, så vill jag kräkas. Helt plötsligt är han offret. Vad man totalt glömmer, är att han är dömd för misshandel av en kvinna som har tvingats fly landet, på grund av hans hot. Visst ska han få komma till tals, men ge honom för guds skull inte sympati. Det är precis vad Josefsson gör. Marklund, eller den misshandlade kvinnan, nämner han knappt.

Boken beskrivs som ”en sann historia”. Vad debatten i medierna handlar om är egentligen missen att det borde ha stått ”baserad på en sann historia”. Det gör det hela så trivialt och löjligt att jag knappt kan tänka rakt. Liza Marklund gjorde en stor insats för att bekämpa mäns våld mot kvinnor under främst 90-talet. Nu får hon sota för sina framgångar som kvinna. Det märks tydligt att Josefsson har ett horn i sidan åt henne.

Resten av debatten, som tar upp Israels krig mot Palestina är nästan ännu värre. Josefssons idé om bra debatt, är att istället för att låta bra argument ljuda, hetsa sina debattörer att titta varandra i ögonen när de pratar. Varför ska de behöva det? Det är en känslig fråga, länderna krigar och folk dör varje dag. Vad i helvete spelar det för roll om en ung palestinsk tjej tittar en gammal israelisk man i ögonen? Hon vill inte, hon mår inte bra. Släpp saken och gå vidare, Janne.

Men nej, han tycker visst att det roligt att hetsa grupperingarna lite till. Vad fan hände med goda argument och en demokratisk samtalston?

Jag är arg så jag kokar, det är sällan debatter berör mig så här hårt. Men nu tycker jag verkligen att det är dags att flytta bort den numera fega och ursäktande gubbslusken Josefsson från mediefokuset.

Han är inte bra.

Han sänker trovärdigheten för den svenska journalistkåren med sina tarvliga och oetiska metoder.

Dagens träning

Släpade mig ner till gymmet. Trött som tusan. Sov ca 5 timmar inatt, en ond cirkel jag har hamnat i med konstiga sovtider.

Blev i alla fall inte mer än lite coreövningar på pilatesbollen. Ryggen och magen fick jobba, och jag tycker det är bra att varva riktiga styrkeövningar med just balansövningar. Snacka om att man aktiverar andra "minimuskler" som inte nås annars.



Här är en av mina favoritövningar. Vila fötterna på bollen i denna utgångsposition, sträck ut benen raklånga och tillbaka igen. Den är riktigt bra!

Min sexiga sportfåne!



Min boyfriend är inte bara jävligt snygg. Han är förbaskat duktig också!
Han har vunnit SM i speed skydiving två gånger, (fallskärmshoppning, alltså). Med en fart av ca 425 km/timme speedar han genom luften och ner mot marken. Huvudet först, såklart.
I vanliga fall går ett frittfall-hopp, där man ligger på mage, i ca 200 km/timme. En stor kraftansträngning att dubbla det, med andra ord.
Det tycker jag är jävligt coolt!


Förvandla

Jag funderar på att färga ögonbrynen.... Och fransarna. Vet inte om jag törs, men ska kika runt lite i stan till helgen för att se om det finns några bra alternativ. Vill ju se lite nice ut även på beachen i Dubai. Att ha smink på stranden är ju bara puckat!



Underbara onsdag!

Satte mig på bussen mot stan på förmiddagen för att möta fina fina Tove för lunch. Tove har ca 2 dagar kvar tills hon blir mamma för andra gången. Helt otroligt. Min gamla klasskompis från gymnasiet, snart tvåbarnsmamma.
Det är en fin liten familj hon bildar!

I alla fall blev det lunch på Vapiano, jag åt en tonfisksallad som var supergod! Riktigt schysst ställe som tillagar maten framför ögonen på en, medans man väntar. Lokalen vackert inredd och överallt stod krukor fulla med färsk basilika.

Efter lunchen strosade jag runt för att se om någon form av shopping lockade. Men det blev bara småsaker, strumpbyxor, ett halsband, och så en bok.
Jag är en riktig boknörd för tillfället. Jag läser alltid massor, men just nu så plöjer jag sanslöst. det är med vemod jag stänger böckerna som är utlästa. de är ju så braaaaa! Kan de inte räcka en stund till?

Sen träffade jag underbara Elisabeth, som jag har känt sen jag var 16, men träffar på tok för sällan. Hon är en väldigt bra människa och jag är lycklig som har henne som vän! Vi fikade och pratade, känns precis som vanligt, trots att det var nästan ett år sen vi sågs sist. Så är det med riktiga vänner!

Igår kväll började jag i alla fall med Kristina Thulins och Jenny Östergrens bok "vi som hade alla rätt".



En helcool underhållningsroman som handlar om två kvinnor i mediebranschen, och deras liv. Stress, hets, fylla, otrohet, karriärångest, mediefolk, trender, intriger, politik, ja det mesta. En förbaskat underhållande roman om en bransch som jag ju själv vill in i. Lite avskräckande, men ack så spännande! Jag läste från sidan 1 till 288 igår kväll. resten idag. Som sagt, bra bok : )

Köpte tredje boken i Camilla Läckbergs deckarserie idag, "Stenhuggaren". Längtar efter att få sätta igång med den.



Middagen blev tomatsoppa, samt en knäckis med kalkon och keso. Tuggar på en apelsin, och väntar på att tvätten ska bli klar. Mest av allt längtar jag till fredag, då jag får träffa Erik igen. Fy så jag saknar honom. Pratade i telefon imorse, och han lät sådär härligt nyvaken och mysig. Då längtade jag verkligen efter att bara få krypa ner under täcket med honom och försvinna in i hans famn.
Men vad är det man säger, "hunger är bästa kryddan"...


Tisdag

Trött idag, fick alldeles för lite sömn inatt. Min kropp behöver verkligen minst 8 timmar.

Ätit bra men skippade träning idag. Alldels för trött, så det känns meningslöst. Om man ska träna bra så måste man göra det ordentligt och fokuserat. Annars kan man så gott som skippa det.

 

Saknar min pojke idag. Han är det finaste jag vet.

Dagens träning och mat

Filfrukost,
Lunch med sallad, keso, groddar och falafel
Fiskburgare och wokade grönsaker till middag.
Däremellan ett par äpplen,en apelsin, samt lite cashewnötter.

Det blev 30 minuter på crossen, lite lagom då jag är väldigt trött idag.
Nu är jag rätt hungrig, men i ärlighetens namn har jag absolut inget i kylskåpet, så det finns inget jag kan göra åt saken. Bara vänta på att frukosten serveras i matsalen i morgon bitti.

Överlag en bra dag, har fått massor gjort med mina frilansjobb. Imorgon ska jag (hör och häpna) sola. Jag gör aldrig det (i solarium alltså), av principsak, vill inte se ut som en rynkkärring om 10 år. Jag solar gärna på starnden, men alltid med måtta, och med solskyddsfaktor. Man behöver inte vara pepparkaksbrun!
Men nu ska jag i alla fall vistas i ökenhetta i 10 dagar och jag tro det är smart att förbereda huden på det. Alltså blir det solarium imorgon. Även lite mathandlande, samt ett joggingpass hade jag tänkt.

Nu ska jag krypa till sängs med Camilla Läckbergs "predikanten", jösses, vad den kvinnan kan skriva!

Kolhydratsintaget minskar...

Massor att göra, det hopar sig med jobb och skola. Men på något sätt är jag som mest produktiv när det är såhär.

Ska gå ner till gymmet och köra cardio på crossen, med ny peppmusik i lurarna!



Kör igång en minidiet på 10 dagar. I och med att Dubairesan blev såpass spontant inbokad så hann jag inte ens tänka på att jag inte känner mig helt bikiniredo. Inte för att det spelar in, men ändå.

Så ett ganska kraftigt neddrag av kolhydrater under närmsta veckorna löser i alla fall en del av problemen. Det blir grötfrukost, annars i stort sett bara bara grönsaker och frukt i kolhydratsväg. Lite cardio och vanligt gympump hoppas jag klara av ändå, finns viljan så går det mesta!

Bloggen är en ytlig polare

Sitter och spånar på fler saker att göra på semestern. Vi tog en promenix till Ica för en timme sen. Promenaden kantades med små glädjeskutt och utrop, Shit, vi åker verkligen snart! Om 12 dagar, helt galet och förbaskat spontant. Vi bestämde oss i förrgår och bokade biljetter igår.
Jag önskar att allt i livet kunde vara så spontant!

Hjärnan går som vanligt på högvarv, men jag har inget större behov av att lufta det som snurrar här på bloggen.
Det får stanna hos mig. Bloggen är en god vän som man kan ventliera saker med. Men sen är det tyvärr så att bloggen också är en liten skvallerbytta som springer runt och avslöjar mina hemlisar för folk.
Jag lärde mig den hårda vägen, att sluta anförtro mina allvarligaste tankar åt bloggen. Den får vara en sån där ytlig, hänga med när man vill ha lite kul kompis. Som får ta del av det roliga, men inte så mycket av det privata.

Ja, det var väl ungefär allt jag hade att säga nu. Förutom att jag känner mig sjukt pepp på träningsvåren som komma skall. Det har varit en lat vinter. Nu ska jag hänga i bikini i Dubai, det var jag inte beredd på. Trodde åtminstone jag hade till sommaren på mig. Men men, som Erik sa häromdagen:
 - Det är ju mig du ska visa dig för, och jag tycker du är fin oavsett.
Det var snällt sagt.


Söndagsgöra





Sitter och myser med en espresso framför datorn. Dags att ta tag i det här med pluggandet. Helgen har gått åt till andra trevligheter. Igår hade vi en hel bunt med folk över på lite vin. Grabbarna bastade och badade bubbelpool, och vi flickvänner satt i soffan och pratade. Helmysigt!

Idag vaknade vi ganska sent, mysfrukost i sängen fick det bli. Sen mötte jag upp mamma och småpojkarna för att gå på barnbio. Mamma Mu och kråkan såg vi, väldigt spännande, haha. Boysen gillade den iaf, det är viktigast.

Plugga, planera lite mer inför Dubai, sen ett träningspass fram mot kvällen. Så ser dagsplanen ut.

Semestern bokad!

Ja, då var det klart.

Den 23/1 åker jag och älsklingen till Dubai för 10 dagars totalt nöje.
Jag ska erkänna att jag egentligen inte är i behov av semester, men sol och bad kommer sitta fint. Att det dessutom finns shopping till tusen gör inte saken sämre.

Vi har börjat kika på lite aktiviteter att pyssla med. Vad sägs om att åka vattenrutschkana i en tunnel under vattnet mellan fiskar och hajar. Eller kanske att åka upp i världens högsta skyskrapa på 800 m. Eller varför inte åka slalom i en inomhusgalleria.

Ja, det kommer att bli en ypperligt fin semester.



Längtar....


Dubai nästa?

Sitter och kikar på resor, det ser ut som att jag och Erik tar passen och flyger till Dubai i slutet av januari.

Sitter och smider på lite spännande planer, inget att avslöja ännu men det kan bli riktigt bra!

Wihii!


Madonnas ...


Bild Posh24

Madonna posar i nya Louis Vuitton reklamen.
Jag har noterat, som ett inbitet Madonna-fan, att det finns en pose som hon är extra förtjust i.
Är det något speciellt hon vill uppmärksamma oss på, kanske?









Friskis och fläskis!

Jag har hittat mitt nya träningsställe. Det ökända Friskis och fläskis, även känt som Friskis&Svettis.
Fick ett fint litet tips av Helios, och banne mig, var det inte ett bra sådant! Tack så mycket!
Sex månaders träning för 1100 kr, och gymmet är verkligen hur fräscht som helst!
Körde ben igår och det känns riktigt härligt idag! Avslutade hemma med en bastu nere i relaxen, sen lite Discovery på TV:n.

Åkte hem från skolan igår vid 13, efter att ha ringt runt och sökt riksdagsledamöterna hela förmiddagen. Mona Sahlin och Per Nuder är två av dem som hamnat på min lista. Ingen av dem svarade, de har semester tills tisdag. Nu är det "ledigt" över helgen men jag har massor att göra. Är supermotiverad att träna, så det blir ett par pass till. Sen ska det fixas och donas lite hemma, som vanligt.

Just nu väntar jag på att CSN ska skicka ut det förbaskade studielånet. Jag har inte fått pengar sen november och nu börjar det bli lite tråkigt att nalla av sparkontot. Fy fan för att vara fattig, det passar inte mig...



Nu är det frukost!


What a girl wants

Kom hem nån vecka innan jul och hade fått en present av Erik. Han visste att jag behövde ett USB-minne och när han såg denna lilla goding så kunde han inte hålla sig.
Han känner mig, min pojkvän, jag älskar det här!!





Studsade inte direkt ur sängen imorse. Läste Camilla Läckbergs andra bok "Predikanten" alldeles för sent igår. Bra som tusan är den!

Vi är lektionsfria resten av veckan men har egna projekt att pyssla med. Just nu är det en kurs i grävande journalistik och vi gör en förberedande undersökning hos alla riksdagsledamöter. Det innebär med andra ord att samla material genom mail och oändliga telefonsamtal, sen föra in dem i exceldokument och få statistik. Därefter ska det börja grävas på riktigt. Vad tycker riksdagsledamöterna om det här ämnet, och varför görs inget åt det? Osv...  Det är lärorikt och intressant men inte så jättespännande just nu kanske. Jag tror däremot att resultatet blir bra. Det ska presenteras på årets grävseminarium som anordnas av föreningen för grävande journalister i mars i Örebro.


Vad gör han?

Just som jag publicerade inlägget nedan så kollade jag lite mer noggrant på kortet. Inte bara en lillebror utan två små kottar är ju med på bild.

Frågan är bara vad nummer två har för sig där bakom i fåtöljen....

 Leker kurragömma med sig själv, eller nåt?


Lite pics



Ena lillebrorsan fascineras av snön som glittrar i snögubbeskakarsaken, ja, ni vet vad jag menar. En sån där som man vänder upp och ner och så singlar det fint glitter omkring. Julafton, jag och Erik i bakgrunden.



Jag försöker få till ett foto av oss, men nyårsskumpan tar ut sin rätt, och så är det ju en mobilkamera. Mitt enda bevis på att jag firade nyår. Håll till godo...



En underbar dag ute på fallskärmsklubben. Det kan inte bli så mycket bättre i Sverige på vintern.








Svärmor skickade med mig en löpare från way back when, sist vi var och hälsade på. Den låg så fint i linneskåpet och tittade på mig. Jag föll för de rosa ränderna och tackade glatt "ja" när jag fick den. Matchar med brun duk under, och lite fejktulpaner. Jag gillar den, den är riktigt cool.



Och så var det en middag på Tabazco för ett tag sen. Fick se korten häromdagen, precis efter att jag färgat håret mörkt. Hmm... undrar just om jag ångrar mig?




Blondie... saknar dig redan

Hummer till kvällsmat

Min fina och underbara kille bestämde sig för att det var dags för hummer ikväll. Sagt och gjort, efter ett par timmar i köket så bjöd han på två sorters grillad hummer. Den ena med ingefära chili och rom, den andra med en brödröra på hummerrom, dill, persilja och smör. Det var fantastiskt gott och extremt lyxigt en tisdagkväll. I like it!


Parmiddagar är det nya svarta

Det känns som att jag och min sambo har skaffat oss en ny och stabil rutin. Den heter Parmiddag och utförs ungefär en gång i veckan. Vi är helt sålda på den.

Egentligen är det ju inte parmiddagen i sig som är grejen, det är ju att umgås med sina vänner som är kul. Att vännerna sen råkar vara just par är ju mer en slump. Det blir lätt så när man börjar närma sig 30.

Igår hade vi Fredrik och Åsa här igen, och lilla bebisen Lovisa. Fem timmar lyckades vi snacka iväg och det var hur mysigt som helst. Fredrik är en gammal vän till Erik, de har hoppat fallskärm ihop i många år. Åsa och jag, vi är lite mer bihang som glatt anpassar oss åt situationen. Det klaffar riktigt bra.

Men hur mysigt vi än har det så vet jag att just ordet parmiddag får många att ta till flykt. Det  är nåt med det som människor inte gillar. Är det "vuxenhetsfaktorn" kanske. Jag vet inte, men häromdagen försökte jag bjuda över min goda vän sen många år tillbaka, och hennes pojkvän som jag ännu inte har träffat.
- Kom på middag nästa helg, sa jag. Ta med killen så får alla träffa varandra!
Men jag mötte motstånd direkt, det gick inte att få med henne på nåt sånt.
- Jag avskyr krystade parmiddagar, sa hon. Kan vi inte bara ta en fika på stan?

För mig är det verkligen inget krystat över situationen, bara goda vänner som umgås. Men jag måste erkänna att jag älskar värdinnerollen som följer med arrangemanget.
Jag skalar rotfrukter, vispar och donar med såsen, steker köttet, förbereder desserten. Använder finservisen, stryker duken, kontrollerar att det finns dryck, bjuder på avec efter maten. Ja, ni hajjar.

Vi kommer fortsätta att bjuda hem våra vänner på middag. Att de råkara vara många par i bekantskapkretsen är ju inget att göra åt. En inbjudan slängs faktiskt även in åt singelkompisarna i bekantskapskretsen ibland.
- Vill du komma på middag ikväll, det blir den och den, samt den och den?
Det är tyvärr sällan nån vill komma. Vi ratas på grund av våran relationsstatus.

Singelvännerna vill inte sitta och snacka vid ett köksbord över en flaska vin.

Singelvännerna vill ut på krogen och hitta en egen partner.
Så att de också kan få komma på parmiddagar.




Dan före dan före skolstarten

Jag trodde på nåt sätt att jag kände mig redo, men kroppen sluter sig och önskar ytterligare ett par veckors semester hemma i trygga nästet. Jag har ingen vidare lust att börja skolan igen. Fast jag verkligen tycker den är rolig.

Men så här är jag jämt. Jag drar mig för att göra saker, bryta upp och ändra rutiner. Långt bakom mig skymtar jag den gamla spontana och nyfikna Anna som hoppade på det mesta. 19 år och naiv som en nittonåring ska vara.

Jag är fortfarande spontan, men ack så bekväm. Förr i tiden hade man inga större problem med att sova på nåns soffa, eller rentav vardagsrumsgolv, efter en röjig fest som man hade tagit sig till genom att åka buss i två timmar. Folk låg i högar omkring en, nån spydde, krossade flaskor och instängd röklukt. Ingenting gjorde någonting. Man gjorde allt för att ha lite kul.

Dessa röjarnätter är sen länge försvunna och utbytta mot trevliga middagar och fikastunder på stan. Enkelt, och städat. Idag tar jag helst bilen om jag ska åka bort och  jag sover inte borta om det inte är absolut nödvändigt. Jag tycker om mitt hem. J

Om jag ska analysera vad det egentligen är som är jobbigt med skolan, så är det ju just att behöva sova borta hela veckorna. Jag gillar verkligen folket jag bor med, det är inte det. Det är bara inte "mitt".

Trams, jag måste komma över det och det gör jag, ganska fort. Men ändå. Hemmasängen med hemmaköksbordet och hemmaduschen är oslagbara. Och så hemmapojkvännen då, kan tilläggas.

Beautiful



Dags för träning.

Satsar på att ha Madonnas kropp lagom till sommaren!


Sleepless

Kan inte somna. Pojkvännen ligger och snusar så sött sen flera timmar tillbaka. Själv kan jag inte få stopp på hjärnaktiviteten. Jag har provat allt. TV:n funkade ett tag med utbudet är verkligen bristfälligt sent på lördagskvällar. Läst ut en bok, läst en himla massa bloggar, och surfat runt bland nyhetsflödet. Lönlöst.

Tankarna mal i mig, mest rör huvudbryt hur detta år kommer att se ut. Vårterminen är ju spikad med skolan, praktik och sånt. Ska vara på VLT, lokaltidningen i Västerås, kommer bli galet spännande och intressant och jag tror verkligen att jag kommer lära mig massor. Hoppas naturligtvis på att kunna snacka till mig ett sommarjobb där sen också. det gäller att vara ute i god tid.

Med ekonomin är det annars rätt dystert, som tur är har jag en stöttande pojkvän som rycker in. Det tär även rätt ordentligt på mig att bo borta under veckorna, som jag gör under terminerna. Visst Sthlm-Västerås är inte så långt, men jag kan inte åka varje dag, det går för mycket tid som behövs för att plugga.

Jag funderar massor över min framtid inom yrket. Vad vill jag egentligen göra? Var på middag i Sthlm idag och en väldigt trevlig programledare från MTV satt med vid bordet. Vi pratade om prestationen inom yrket, jag har ju en politisk examen och borde ju satsa på den inriktningen. Men är det verkligen det jag tycker är roligast? Njae...
"Gör precis det du själv tycker om, det är oftast det du är bäst på" var hans råd. Ja, kanske det. Mina frilansuppdrag sinar lite, jag ligger inte på så det är ju upp till mig. Kanske dags att ta tag i det och börja skriva mer nu till våren. Våga försöka mig på det jag inte riktigt törs.

Annars då, ja det är ju träning och hälsa, ett konstant ämne i mitt liv. Vill verkligen lägga på ett kol och har hittat ett nytt gym här i Västerås där det finns möjlighet att få billigare pris då jag bara kan träna på helgerna. Jag har ju inte gymmat här hemma sen i somras då det känns galet att betala 3-400/mån för att träna på lördagar och söndagar.

I höst fyller jag 28. Bara en sån sak....
Vuxenlivet hägrar men just nu känner jag mig som en vilsen tonåring på drift i en vuxen kropp. Jag hoppas att jag kan få tillräcklig ro för att somna snart, tidig träning imorgon och jag vill ha orken med mig.

Hårvisning








Så här ser håret ut dagen efter. Jag är verkligen supernöjd. Dagens outfit till Sthlm är en brun poloklänning och svarta stövlar. Enkelt men snyggt. Ha en fin dag!!

Kate Winslet i Vanity Fair



Jag älskar verkligen de här bilderna på Kate Winslet från Vanity Fair. Sober och smakfull elegans, väldigt feminina utan att vara för nakna. Hon är verkligen skitsnygg! Men då hon tidigare har varit väldigt emot retuschering så undrar jag ju, är det här Kate på riktigt? Bara att säga grattis i så fall.


Bildbevis










U like?

Nytt år, nytt hår

Har gått hemma och släpat i två dagar. Känner mig lite tom, seg, apatisk, ja nåt i den stilen. Vet inte om det är efterslängar av all alkohol jag lyckades hälla i mig på nyår. Kanske. Jag är ingen överdriven drickare, blir hellre lätt salongsberusad än full. Men i onsdags blev det alldeles för mycket.

Gårdagen spenderades i sängen med ett vänner-marathon. Sen filmen "dumpad" som bjöd på många skratt. Egentligen var den nog inte så bra, men i mitt tillstånd garvade jag åt precis allting.

Idag har jag gått och surat, tills jag kom fram till att jag måste ta mig i kragen. Så jag gick ner på stan, fyndade två klänningar på rea, och nu sitter jag här med brunfärg i håret. Vad bättre än en ny hårfärg för att kicka igång humöret?

Imorgon bär det av till Sthlm för att träffa Emma och Maria, det ska bli härligt. På söndag ska jag träffa en annan Maria. Också härligt! Jag behöver mina vänner, men glömmer tyvärr det ibland när det är som mest att göra. Tänk vad en enkel fikadejt kan göra för att lysa upp en dag.

Ta hand om er, mina få men goa läsare som har hittat hit. Jag tror att besökarantalet är nere med ungefär 500 % om dagen. Men det gör mig inte det minsta, jag vill inte skriva för att få många träffar. Jag vill skriva för att det är kul, skönt, och en essentiell beståndsdel i mitt liv.

Gott nytt år!!

RSS 2.0